søndag 18. november 2012

Bestemor og beste

Ja, nå er helga over og bestemor og bestefar har overtatt hus og pc igjen. Nå kan vi krype inn i vår lille verden og la tida gå som den selv vil....

Det er merkelig - å oppleve gang på gang - at det er deilig å ha barn og barnebarn på besøk og at det også er deilig å bli aleine igjen.
Tja, den yngste jenta er jo liksom ikke barn lenger, da. Hun kan nok regnes som "liten voksen" tror jeg. Og henne er det jo heller inga styr med når hun kommer hjem. Det er bare veldig koselig.

Og så var det bare nydelig å få barnebarnet hit også. Men det kjennes at vi ikke er småbarnsforeldre lenger. Det krever "sin mann" å ha to-åring i hus. Særlig når man i tillegg har to hunder. Jeg føler at jeg hele tiden må være til stede og passe på. Vil jo ikke at det skal skje noe. (selv om det helt sikkert ikke gjør det heller.)

Valpen Pepsi er bare SÅ glad i Gabriel, og han elsker Pepsi. Hun dilter etter han og vil være med på det han gjør. Og han skal kose med henne. 

Da det ikke skjedde noe "spennende", sa han "Pepsi drikke". Og da gikk Pepsi bort til vannskåla og drakk vann!  Dette skjedde en gang til. Gabriel sa at Pepsi skulle drikke, og hun gjorde det!

Det er deilig å være bestemor. Man har så lyst til å gjøre ALT sammen med barnebarnet sitt. Alle de tingene man gjorde med sine barn da de var små, og alle de tingene man IKKE fikk gjort...

Heldigvis har vi mange, mange år foran oss.



   

Ingen kommentarer: