torsdag 13. desember 2012

Juleavslutning

Ei uke før juleferie, og vi har hatt juleavlutning - eller bygdekveld, som det heter. Sang, dans og musikk, lussekatter, sketsjer og skuespill.  
Elevene imponerte i år også, og var så flinke og greie. Det er så viktig å ha et publikum, og bedre tilskuere enn foreldre, besteforeldre og søsken finnes vel ikke i hele verden.

Det er så moro å se de små seksåringene stå på scenen og leite med øynene etter mamma eller pappa, og når de får øye på dem - ja, da er det å vinke og vinke sånn at de skal være sikre på at de blir sett. Og gjerne kan smårollingene rope litt også, for å hente oppmerksomheta.
De som er litt eldre har litt vanskelig med å få stemmen til å bære høyt nok. De er litt mer redd for å glemme teksten eller replikken sin, og vil helst ikke vises for godt. 
De eldste har kommet over denne sjenansen og kan godt "dumme seg ut" for å få publikum til å le, og de spiller med hele kroppen når de står på scenen.

Jo - juleforberedelsene på skolene er hektiske, men også veldig artige. Nå får vi ei helg med "pusterom", så blir det juleverksted i neste uke. Da skal vi produsere julegaver, kose oss og spise julegrøt.

Tenk, hvis vi ikke hadde hatt jula som et lyspunkt nå i mørketida!
DA hadde dagene gått sakte, da!



Lys i mørketida.

    

Ingen kommentarer: